fbpx
 
нашата цел

За нас

Безусловно качество

Бъдете мои гости в света на масажите, ароматите, усещанията и доброто настроение! Казвам се Ема и съм масажист-терапевт.

Стопанисвам Студио за красота "Жиро̀" (Girò) от много години и заедно с екипа ми се грижим за доброто разположение на Духа и Тялото Ви. Намираме се в центъра на нашия, красив град - Варна.
За Ваше удобство откриваме още едно студио в "Кайсиева градина", за да могат живущите в кварталите да имат удобна дестинация за масаж!

Приемам това, което правя за изключително важно, като мисия… Излекуването или приятното преживяване е въпрос на време, а понякога е и въпрос на случай.
Радвам се, че ме открихте и, че мога да Ви бъда полезна! До скоро!

Когато практикувате благодарност, има чувство на уважение към другите !

/Далай Лама/

14256

Доволни клиенти

За да се чувствате по-добре!

Грижата за Вашето здраве е нашата основна цел. Качество, е нещото с което ще гарантираме резултатите от времето прекарано заедно. Всеки наш служител преминава задължително обучение, с което осигуряваме единна методика и система на работа, гарантираща висококачествено обслужване.

Мисията на моите салони, е да дарявам здраве и добро настроение, помагайки на моите клиенти със знания и умения. Считам, че здравето е лична отговорност на всеки човек, а моята работа е да помогнем със познанията и опитът който имам.

Аз правя масажа по-интересен и уникален за Вас и се старая да бъда винаги максимално полезна. Към същото се стремят и колегите с които работя.

Очакват Ви специализирани терапевти и персонално отношение в уютна обстановка!

Масажите и методиките, които използваме за възстановяване, са в крак със световните тенденции и новости в бранша.

Маслата с които работим са на немските фирми “SCHUPP” и “PINO” и на унгарската “YAMUNA”.

За лечебният масаж и процедурите сме осигурили и болкоуспокояващи, загряващи гелове и специални, билкови лосиони.

• Всички процедури, които предлагаме се съобразяват с личните Ви предпочитания и нужди на тялото. •

Ние се грижим за Вас

Всички предлагани масажи, терапии и пакети се изпълняват само и единствено от квалифицираните масажист-терапевти Ема Кратцин, Мария, Нина, Наталия и Людмила.

Ема

масажист-терапевт

phone

Мария

масажист-терапевт

phone

Нина

масажист

phone

Людмила

масажист

phone

Наталия

масажист

phone