fbpx
 
Масажи

Ваучер

„Направи нещо добро за тялото си, за да иска душата ти да живее в него!“

Подарък за жена!

Жените са сетивни и чувствителни. Те откликват на заобикалящата ги реалност чрез телата си. Женското тяло мигновено реагира на емоции, стрес или пренатоварване. 

 

Кожата губи своята еластичност и блясък, а мускулите и ставите започват да се „уморяват“. Независимо дали става дума за физически или емоционален дисбаланс, женското тяло първо започва да страда. 

 

Именно заради това, връзката на дамите с професионалния масаж винаги е била силна, желана и незаменима. 

 

Избирайки масаж за подарък за жена, няма как да сбъркате с размер, цвят или вкус, но със сигурност ще дариш любимата жена; приятелка; чудесната колежка или най – добрата майка или сестра на света с прекрасни моменти на удоволствие, релаксация и наслада. 

 

Масажът е подарък, който ще се помни дълго. Той има не само емоционална стойност, но и много физически ползи.

Подарък за мъжа!

Повечето подаръци за мъже са скучни, банални или необмислени. Истината е, че да избереш оригинален, мъжки подарък е трудна задача. 

 

Дрехи, козметика или техника са първосигналните асоциации, когато обмисляме подарък за порастнали момчета. В стремежа си да им доставим радост, често забравяме, че перфектният подарък за мъж е емоция и лично отношение.

 

 

Да подариш масаж на мъжа до теб, означава, че те е грижа за неговото здраве, физическия му и емоционален свят. Да се грижиш означава да обичаш.

 

А има ли по – хубав подарък от любовта и доброто отношение.

„С чудесата винаги трябва да си нащрек. Може да се промъкнат тихо и да те изненадат.“

Масаж за начинаещи – на масаж за първи път

Ако се чудите какъв тип масаж да изберете, добрата новина е, че не трябва да бъдете експерт и да познавате всички видове масажи, за да си запишете час. Започнете „масажното си пътешествие“ с един класически масаж. 

 

Очаквайте спокойна и приятна атмосфера за Вашата процедура. По време на масажа ще звучи тиха музика за по – добра релаксация и светлината в стаята ще е приглушена, за да Ви осигури по – голям комфорт. 

 

Масажът се извършва на удобна масажна кушетка, оборудвана с подгряваща постелка, която да Ви затопли и да допринесе за Вашето приятно преживяване.

 

Едно от най – важните неща, които трябва да запомните за масажа е, че колкото по – напрегнато е тялото Ви, толкова повече усещането за болка и дискомфорт ще е по – голямо, когато се работи върху болезнените зони. Затова старайте се да бъдете максимално отпуснати и релаксирани. 

 

Не приказвайте много – просто затворете очи и се отпуснете! Ако постоянно бъбрите, това ще разконцентрира масажист – терапевта Ви и процедурата няма да бъде пълноценна. Важно е да знаете също, че това е масаж – не среща. Няма значение дали имате косми по краката или ръцете. 

 

Ние работим и виждаме ежедневно хора във всякакви форми, размери и условия.

Доверете ни се!